• Chang Phurk

  • (7)
    3
    Loading...
  • White Veg-options
Ovo
Thai
Asian
Honey
Non-veg

Serves meat, vegan options available. Thai restaurant with some vegan options. Be sure to specify no egg and no fish sauce. Open Wed-Thu 17:00-21:00, Fri-Sat 17:00-21:30, Sun 17:00-21:00. Closed Mon and Tue.


Venue map for Chang Phurk
© OpenStreetMap contributors

7 Reviews

First Review by AnouschkaSchutte

DenverCity

Points +30

Vegetarian
28 Aug 2024

Very nice for vegetarians, vegan options avialable

Very tasty food, not too many vegetarian and vegan options available, but the tofu dishes I had were very good and you get extra rice if you want.

Pros: Taste, Portion size, Nice owner

Gaya

Points +154

Vegan
04 Mar 2024

Super in vegan

Erg goed gegeten. Bijna al het vega op de kaart is vegan of vegan te maken. Geef ook aan wanneer je van pittig houdt, dan krijg je in plaats van 1 peper 3 pepers in je gerecht. Zeker een aanrader. Overigens was het personeel bij ons erg vriendelijk

Pros: Veel opties, Smaak on point, Waar voor je geld

ValerieQuekel

Points +270

Vegan
14 Jan 2024

Lekker eten maar zeer onaardige ober

Veel vegan opties maar niet van harte. We kwamen hier eten nav de goede recensies van mede vegans. Toen ik naar de opties voor veganisten vroeg kreeg ik van de ober de vraag 'hoe erg heb je het' waarop ik antwoordde: heel erg. De ober vroeg toen of ik dan ook geen oestersaus mocht hebben. Nee natuurlijk niet! De ober zei hierop: 'hoe moeilijk wil je het de kok maken'. Ik heb dit nog nooit meegemaakt terwijl ik al 9 jaar vegan ben. Zeer onbeschoft en je krijgt het gevoel dat je iemand tot last bent. Het eten daarentegen was heel erg lekker, erg veel opties en wat niet op ging hebben ze fijn voor ons ingepakt. Durf er alleen niet meer naar toe na de vorige ervaring.

Updated from previous review on 2024-01-14

Pros: Veel opties , Erg lekker eten, Goede prijs kwaliteitsverhouding

Cons: Onaardige ober, Gedateerde inrichting

Kimz_89

Points +48

Vegan
07 Jun 2023

Alles te regelen

Als je ze opbelt kunnen ze zowat de hele kaart voor je veganizen, ze gebruiken dan gewoon tofu ipv vlees en laten het ei weg. Verse groenten ook, hartstikke lekker. Fijn als je ook eens een snelle maaltijd wil, en dat in zo'n dorp.

SorayaViana

Points +111

Vegan
16 Oct 2022

Heerlijk eten

Het staat niet op de menukaart, maar even vragen welke van de vegetarische gerechten vegan zijn (en dat zijn er veel). Aardige bediening. En erg lekker eten!

Pros: Veel opties, Goede prijs, Heerlijk eten

Cons: Inrichting is gedateerd, Menukaart is gedateerd , Niet duidelijk aangegeven wat vegan is

NGT

Points +19

Vegetarian
02 Nov 2021

Veel vegetarische opties

Een aantal heerlijke vegetarische opties op de kaart, daarnaast zijn in bijna alle andere gerechten vlees of vis te vervangen door tofu.

AnouschkaSchutte

Points +23

Vegan
25 Oct 2021

Heerlijke Thaise keuken

Een uitgebreide menukaart met ruim voldoende keuzemogelijkheden voor zowel vegetariërs als veganisten. En een ontzettend vriendelijke bediening.

Pros: Veel vegan opties , Authentieke gerechten , Goede parkeergelegenheid

Cons: Moeilijk bereikbaar met OV




This page has been viewed 1025 times.